Prinsesseweg 43, Koekange

Omschrijving

Aan de rand van het dorp gelegen authentieke en goed onderhouden HEREBOERDERIJ met royale aangebouwde GARAGE/HOBBYRUIMTE en inpandige BERGING op een ruime kavel van 1.631 m² grond. Oorspronkelijk bouwjaar 1867, vanaf 2003 met oog voor nostalgie & de oorspronkelijke functie van het bouwwerk én behoud van de originele elementen gemoderniseerd en verbouwd tot een smaakvol geheel.

Een boerderij waar heden & verleden elkaar ontmoeten en synchroon in elkaar overlopen.

Indeling: achteringang via grote bijkeuken met volledige keukeninrichting, ruime hal met fraai trappenhuis, toilet met fontein, gang, sfeervolle woonkamer met bedstedewand en schouw, ruime woonkeuken met schouw (voorzien van "witjes") en de keukeninrichting in de aansluitende opkamer waardoor een speels geheel is ontstaan. De keukeninrichting bestaat uit een hardstenen blad, een stoer fornuis en diverse inbouwapparatuur, grote kelder en een badkamer voorzien van whirlpool, wastafel en een ruime inloopdouche.
1e verd.: ruime overloop met werkplekken, 4 ruime slaapkamers, toilet met een wastafel en twee grote hobby-/werkruimten.
2e verd.: bergzolder.

Op de "deel" is een grote bergruimte aanwezig die overloopt in de aanbouw (garage/werkplaats) die tevens is voorzien van een grote roldeur. Meerdere auto's kunnen hier worden gestald.

De boerderij is grotendeels geïsoleerd, voorzien van glasvezel en alarm, een CV-ketel met deels vloerverwarming (badkamer en toilet) en voorzien van 3 pelletkachel, waardoor marginaal aardgasverbruik.
De authentieke elementen bestaan uit o.a. witjes, bedsteden, balkenplafonds en houten vloerdelen.

Naast de boerderij is het eveneens sfeervolle bijgebouw gelegen dat bestaat uit een middels pelletkachel te verwarmen atelier/gastenverblijf en een heerlijke outdoor living om te genieten van de mooie zomeravonden.

Het geheel is gelegen op een hoeklocatie aan een doorgaande weg, aan de rand van het dorp. Prima bereikbaar en met een fraai landelijk uitzicht aan de voorzijde.
Alle basisvoorzieningen en ook Meppel zijn nabij gelegen.

Kortom, een zeer stijlvol geheel met veel inpandige ruimte.

Laat u verrassen en maak een afspraak!

Share